Prijzen

Er zijn verschillende websites onderdeel van Caat Websitemarketing. Deze websites geven meer inzicht in de verschillende diensten die ik aanbied. Ga naar de desbetreffende website om meer informatie te vinden over deze diensten:

Linkhulpje.nl:

Links plaatsen in mijn netwerk vanaf €3,- per stuk

Wanneer je links wilt laten plaatsen in mijn netwerk, bezoek dan Linkhulpje.nl om erachter te komen welke staffelkorting ik hanteer. Je kunt in mijn netwerk namelijk al links plaatsen vanaf €3,- per stuk als je 500 stuks aanvraagt.

Schrijfhulpje.nl:

Teksten laten schrijven voor €6,- per 100 woorden

Ik schrijf blogteksten, artikelen, SEO-teksten, website teksten, teksten voor landingspagina’s en productomschrijvingen voor €6,- per 100 woorden. Ook redigeer en optimaliseer ik bestaande teksten voor deze prijs. Lees meer over het schrijven van teksten en het aanleveren van een schrijfopdracht op Schrijfhulpje.nl.

Bloghulpje.nl:

Blogartikelen plaatsen in mijn netwerk voor €26,- per stuk

Mijn blognetwerk is groot en bestaat uit een tal van categorieën. Via deze website kun je eenvoudig artikelen laten plaatsen op één of meerdere relevante websites binnen mijn netwerk. Per plaatsing wordt er €26,- in rekening gebracht. Kijk voor meer informatie over het uitzoeken van de blogwebsites en het plaatsen van blogartikelen op Bloghulpje.nl.

Websitehulpje.nl:

WordPress website laten maken voor €1000,-

Wil je een nieuwe WordPress website laten bouwen? Voor €1000,- maak ik voor jou een complete website van maximaal 15 pagina’s, inclusief websiteteksten. Klik hier voor meer informatie.

*De benoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Staffelkortingen en pakketprijzen

Ben je benieuwd naar de staffelkorting die ik hanteer bij het afnemen van grotere aantallen links, blogplaatsingen of teksten? Of wil je liever mijn diensten gecombineerd afnemen in de vorm van een voordelig pakket?

Ga dan naar: