Over mij

Ik ben Carin van der Velden, ook bekend als “Caat,” voortgekomen uit mijn bijnaam Caatje. Inmiddels ben ik mijn 40e levensjaar gepasseerd en bevind ik me in een prachtige fase! Ik deel mijn leven met Frank, een toegewijde veehouder. Samen wonen we tussen de weilanden gevuld met koeien in een fijne boerderij in het gezellige dorpje Horssen in Gelderland. Naast het hectische leven op de boerderij, zijn we gezegend met twee fantastische dochters, met een leeftijdsverschil van maar liefst 13 jaar. Het zal je niet verbazen dat deze meiden heel verschillende behoeften hebben, waardoor ons gezinsleven allesbehalve rustig is.

Mijn kantoor, waar ik me niet enkel tijdens werktijden bevind maar ook regelmatig wat nachtelijke uurtjes doorbreng, ligt precies naast onze boerderij. Het zal je, na bovenstaande gelezen te hebben, niet verwonderen dat ik drukte prettig vind en het beste gedij in een levendige omgeving. Ik ben naast moeder, partner en eigenaar van Caat Websitemarketing ook een enorm gezelligheidsdier, een echte Bourgondiër. Ik hou van hapjes, drankjes en feestjes!

Een van mijn sterke punten is mijn vermogen om goed te plannen, waardoor ik zowel mijn sociale als mijn zakelijke leven ondanks de drukte toch perfect kan organiseren. Ik ben punctueel, “afspraak is afspraak,” en ik hecht veel waarde aan betrouwbaarheid in zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Echter, soms heb ik de neiging om teveel hooi op de hooivork te nemen. In letterlijke zin op de boerderij is dat niet zo’n probleem, daar krijg ik enkel spierballen van. Figuurlijk gezien kan het door die grote baal hooi op mijn vork nogal eens voorkomen dat mijn nachtrust erbij inschiet, omdat ik met enthousiasme en toewijding aan mijn opdrachten werk. Gelukkig kan ik vandaag de dag ook mijn “hulpjes” inzetten bij het wegwerken van een spoedopdracht, deadline of extreem grote opdrachten.

Wil je ontdekken waarom Caat Websitemarketing is opgericht, waar mijn bedrijf voor staat en wat de toekomst in petto heeft?