Over Caat Websitemarketing

Samen met mijn hulpjes, streef ik, Carin ernaar om zowel kleine als grote bedrijven op een simpele, begrijpbare en betaalbare manier te ondersteunen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. We geloven sterk in de kracht van organische zoekresultaten (SEO) en zetten ons in om bedrijven te helpen opvallen in de digitale wereld.

Onze belangrijkste diensten omvatten:

Waarom je zou kiezen voor Caat Websitemarketing

We begrijpen dat niet iedereen behoefte heeft aan grote, kostbare marketingpakketten of ingewikkelde tools. Daarom bieden we begrijpbare, modulaire diensten voor een betaalbare prijs. Bij Caat leggen we bij het aannemen en uitvoeren van opdrachten sterk de nadruk op de volgende aspecten, waardoor we ons onderscheiden in de wereld van online marketing. We zijn:

  • Sociaal: We geloven in menselijke interacties en streven naar duurzame relaties met onze klanten en partners.
  • Laagdrempelig: Iedereen, ongeacht hun kennisniveau over online marketing, de omvang van hun bedrijf, het vakgebied of het beschikbare budget, kan gebruikmaken van onze diensten.
  • Eenvoudig in omgang: We zijn vriendelijk, toegankelijk en altijd beschikbaar om te helpen, zowel voor korte als langere periodes. We kunnen snel schakelen, wat ons in staat stelt om zelfs spoedopdrachten uit te voeren.
  • Punctueel: We begrijpen het belang van deadlines en doen er alles aan om onze beloften na te komen.
  • Begrijpelijk: We vermijden vakjargon, moeilijke programma’s en ingewikkelde analyses en streven naar begrijpelijke communicatie.
  • Betaalbaar: We bieden hoogwaardige diensten tegen schappelijke prijzen.

Caat is groot in het klein blijven

Jaren geleden begon Caat Websitemarketing met een duidelijk doel voor ogen: online marketing begrijpelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Sindsdien hebben we deze missie altijd trouw gevolgd. Bij Caat Websitemarketing draait alles om helder en direct communiceren, zonder onnodige omwegen. Of je nu belt, appt of mailt, je kunt bijna direct een reactie verwachten en krijgt snel inzicht in wat je te wachten staat. Onze wachttijden zijn minimaal, en we staan klaar om meteen aan de slag te gaan zodra we een opdracht aannemen. Wij geloven in het principe “afspraak is afspraak.” Met Caat heb je contact zonder ruis op de lijn en de enige marketingtechniek die we niet toepassen is de “van het kastje naar de muur” techniek!

Hoewel we niet de ambitie hebben om een groot bedrijf te worden, streven we wel naar een efficiënte en kosteneffectieve dienstverlening. Daarom maken we gebruik van ondersteuning in de vorm van hulpjes, waardoor we een indrukwekkende capaciteit hebben, terwijl je als klant nog steeds rechtstreeks contact hebt met mij, Carin. Ik draag persoonlijk de verantwoordelijkheid voor alle opdrachten bij Caat Websitemarketing.

Waarom we doen wat we doen

Onze drijfveer is: SIMPEL! Wij streven ernaar om complexe concepten eenvoudig te maken, zodat anderen begrijpen hoe het werkt en wat we doen.

Online marketingtechnieken die de vindbaarheid van een website verbeteren, volgen elkaar in een razend tempo op. Google past regelmatig de regels aan, waardoor organisch zoekverkeer geoptimaliseerd Onze taak is om deze veranderingen nauwlettend te volgen en de nieuwe technieken eigen te maken. We experimenteren met onze eigen websites om te ontdekken welke technieken in welke situatie het beste werken en hoe we ze efficiënt kunnen toepassen.

Als klant kun je erop vertrouwen dat we de beste technieken inzetten voor jouw opdracht. Als je zelf een marketingbedrijf hebt en white-label diensten afneemt bij Caat Websitemarketing, passen we ons aan jouw ideeën en wensen aan.

Wil je meer te weten komen over de start van Caat Websitemarketing of wat Caats toekomstplannen zijn?