De start van Caat Websitemarketing

 

Kennismaking met online marketing (2003)

In 2003, samen met mijn toenmalige partner, zette ik, Carin, mijn eerste stappen in de online wereld door onze allereerste website te creëren voor onze onderneming genaamd “Ontbijtservice Aan de Waal.”

Linkbuilding

We wilden onze klantenkring uitbreiden, dus begonnen we ons te verdiepen in online marketing van die tijd, waarbij vooral linkbuilding erg belangrijk was. We maakten een reeks startpagina’s om ons bedrijf te promoten, wat resulteerde in veel verzoeken van andere bedrijven om links uit te wisselen.

Netwerkopbouw

In 2013 stopten we met onze ontbijtservice, en ik besloot mijn eigen pad te volgen. Ik ging in loondienst bij de “Brievenbuswinkel,” waar ik werkte aan het verbeteren en promoten van hun website. Mijn eerder opgebouwde linkbuildingnetwerk kwam hierbij goed van pas maar breidde zich ook door deze werkzaamheden verder uit.

De start van Caat Websitemarketing (2017)

De start van “Caat Websitemarketing” in 2017 kwam voort uit de groeiende vraag in mijn netwerk om tegen betaling links te plaatsen. Hierdoor begon ik naast mijn loondienst in maart 2017 mijn eigen onderneming. De ene opdracht leidde tot de andere en al snel boekte ik succes met mijn bedrijf.

Contentschrijver

In slechts enkele weken na de oprichting van Caat Websitemarketing ontving ik verzoeken vanuit mijn netwerk om internetteksten te schrijven. Gedreven om kwalitatieve content te produceren, ging ik op zoek naar informatie en zocht ik deskundig advies bij mensen die hierin uitblonken. Nadat ik voldoende bedreven was, ging ik met vertrouwen de uitdaging aan om schrijfopdrachten aan te nemen en uit te voeren, met succesvolle resultaten als gevolg.

Cursus WordPress en websitecreatie

Het volgen van een WordPress-cursus was de volgende logische stap voor mij, vooral omdat zich in mijn omgeving veel startende ondernemers zonder website bevonden. Ik leerde WordPress kennen en ontdekte daarbij ook dat ik het bouwen van een website een zeer leuke bezigheid vind.

Van loondienst naar volledige focus op Caat (2018)

Begin 2018, ongeveer een jaar nadat ik met mijn bedrijf was gestart, had ik zoveel opdrachten dat ik ’s nachts moest doorwerken. Daarom nam ik de beslissing om mijn loondienst op te zeggen en me volledig te richten op mijn eigen onderneming.

Eenmanszaak met hulpjes (2020)

Dankzij de veelzijdigheid van mijn dienstverlening, mijn efficiënte werkwijze en betaalbare tarieven, bleef Caat Websitemarketing groeien. Steeds meer boeiende opdrachten kwamen op mijn pad, waardoor ik al snel besefte dat de tijd die ik tot mijn beschikking had, niet genoeg was voor het aantal opdrachten dat ik wilde vervullen voor mijn gewaardeerde klanten. De zoektocht naar de perfecte hulpjes ging van start, ook dit keer met goed resultaat.

Ben je benieuwd naar de huidige status van Caat Websitemarketing? Of naar Caats toekomstplannen?